tiistai 25. lokakuuta 2016

Ensilumi

Tänään sato ensilumi ja mie kun niin en uskonu ennenku nään ja näin sitte kävi.
Miulla oli asioita toimitettavana ja heräsin vasta joskus iltapäivällä, ajattelin et rengasjumppaan lähdettävä kun oli vielä kesärenkaat mut iskä olikii vaihtanu miulle nastarenkaat ku mie nukuin...


Udolle tää oli sen elämän ensimmäinen lumi, kukaan ei ollu näkemässä sen ensireaktiota lumeen ku mie nukuin ja kukaa muu ei ollu edes ajatellu asiaa.
Ei ilmeisesti sen kummempi, ei sitä ainakaan lumi häiritse, sen verran terhakkaasti työntää naamaansa hankeen kuten tässä kuvassa.


Eilen kävelin koirien kanssa 8 kilsaa, ensi noin kuutisen kilsaa kokoonpanolla Ginko, Udo Helka.
Sitte hain Tatun mukaan ja koko hunnilauma uudestaan parin kilsan metsäkävelylle niin Tatukin sai liikuntaa.
Eilen oli vielä lenkkikelit tälläset!


Olin päivän asioilla ja kyläreissulla, illalla palatessa lunta oli ehtiny tulla jo aika paljon ja sivuteitä ei ollu aurattu ja tiet näytti tuolle niinku kuvassa.

Ja ei, en ajaessa ottanut kuvaa vaan pysähyin sellasee kohtaa et näin pitkälle taakse ja eteen että tuleeko ketään ja toiseksee sellasee kohtaa että pääsen tuosta vielä liikkeelle!

Se on jokavuotinen ilmiö että talvi yllättää autoilijan, sehän on yleisessä tiedossa että talvi tulee jokavuosi ja yleensä näitä aikoja, aikalailla juhannuksen jälkeen!

No ei sillä meinashan se yllättää miutki siinä mielessä että olis pitäny päivä alkaa rengasjumpalla mut ne olikii vaihettu miun puolesta!


Mie olin metsästämässä itelleni Icebugeja, no tarjous oli menny ja täyttä hintaa niistä en raaski mitenkää maksaa.
Mie oon ihan sata varmasti nurin tänä talvena nurin noitten koirien kanssa, Ginko on yksistään meinannu vetää miut usein nurin ni nytku noita on kaks...
Pitää jotku irrotettavat nastajutut ostaa kenkiin ellei tuu uudestaan Icebugi tarjousta.
Tänään selvis sekin että Icebugeja on niin paljon erilaisia, luulin et niit on tasan yhenlaista...

Ei kommentteja: